Світлична, Терехов і два представника ОПЗЖ відмовилися від мандатів депутатів облради

Фото: ХарківTimes

Чотири депутати Харківської обласної ради, які перемогли на місцевих виборах 25 жовтня, звернулися до Харківської обласної територіальної виборчої комісії із заявами про відмову від депутатського мандата.

Про це Харків Times дізнався з рішень ТВК.

Відповідні заяви подала лідер партії «Блок Світличної «Разом» Юлія Світлична, представник партії “Блок Кернеса – успішний Харків” Ігор Терехов і два депутата від” Опозиційної платформи за життя” Юлія Головко і Геннадій Мацегора.

За рішенням комісії, мандат, від якого відмовилася Світлична, дістався кандидату від «Блоку Світличної «Разом» 49-річній Наталії Плотнік За даними ТВК, Плотнік тимчасово не працює, проживає в Покотилівці.

Місце Ігоря Терехова в облраді, згідно з рішенням ТВК, займе представник “Блоку Кернеса – Успішний Харків” директор підприємства “Ключі здоров’я” Дмитро Горло. Йому 49 років, проживає в м. Харкові.

Замість Юлії Головко депутатом стане кандидат від ОПЗЖ, директор ТОВ “Інститут експертно-технічних рішень в будівництві” 27-річний Богдан Мальований. У документах ТВК місцем проживання Мальованого вказано місто Бахмут Донецької області.

30-річний Леонід Заярний від ОПЗЖ займе місце вибулого Геннадія Мацегори. Заярний проживає в Харкові, очолює підприємство “Печенізьке Поле”.

Як повідомляв Харків Times, два представника від партії «Блок Світличної «Разом» і представник «Європейської солідарності» відмовилися від мандатів депутатів Харківської облради.